torstai 18. syyskuuta 2014

Instawedding

Meillä kuvaaminen oli kielletty vain kirkossa, sillä salamavalot sekä puhelimien ja kameroiden kanssa säätäminen ei oikein toimi yhdessä vihkimisen kanssa. Kirjoittelinkin salaman käytöstä aiemmin  ja sen vaikutuksesta kuviin, joten tämäkin toimi hyvänä syynä kieltää kuvaus muilta kuin valokuvaajaltamme.

Olen saanut kuvia ystäviltämme ja on aivan eri juttu katsoa omia häitään vieraiden näkökulmasta, jotenkin päivän näkee aivan eri tavalla. Valokuvaajamme kuvissa olemme kuitenkin pääosissa oikeutetusti me. Lisäksi oli monta juttua missä emme olleet mukana kuten laivaristeily, pöydissä seurustelu ja muu vieraille suunniteltu juttu. Olen pyytänyt myös niitä typeriäkin kuvia, sillä kaikki kuvat on ihana saada itselleen. Isäni ihana otti videotakin kun lähdimme ajelemaan autollamme.

Itse nappasin yhden kuvan kun olimme matkalla first look-kuvauksiin, muutoin kännykkä unohtui täysin ja lojui ties millä pöydällä illan mittaan. Ohessa pari instakuvaa vierailta illan mittaan. Niissä näkyy pari yksityiskohtaakin, mitä suunniteltaessa oli todella hauskaa!1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...