tiistai 9. syyskuuta 2014

Pöytänumerot

Alunperin tarkoituksena oli keräillä purjeveneitä pöytiin koristeeksi sekä pöytänumeroksi. Kuitenkin kun nämä purjeveneet löysin, oli heti selvää että purjeveneet tulevat samasta paikasta, näin kokonaisuudesta tuli ehyempi. Isommat purjeveneet tulivat pitkiin, 16 hengen pöytiin ja pienemmät purjeveneet 8 hengen pöytiin. Purjeveneet on kaikki hankittu AmandaB.stä ja niillä on jo uudet omistajat ennen kuin ehdimme niitä edes itse käyttäkään. Kesämökki ja kotimme tulevat antamaan purjeveneille uuden kodin. Tarkoituksena oli alunperin ettemme hanki häitämme varten mitään sellaista mitä joutuisimme jälkeenpäin myymään. Tämä onnistui loistavasti!
Tarrat tilasin jostain seinätarroja myyvästä liikkeestä, niiden paras ominaisuus on se etteivät ne jätä perinteisen tarran tapaan jälkiä purjeisiin.


1 kommentti:

  1. Aivan ihanat! Olen myös sitä mieltä, että kertakäyttöisyyttä tulisi hillitä hääjuhlissa ja erityisesti somistuksessa. Paljon voi hankkia sellaista, mitä voi myöhemmin tuoda juurikin sisustukseen muistoina häistä. Meillä keraaminen hääkakun koristekin on kotona esillä. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...