keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Häiden paperituotteet: Kirkko-ohjelma

Aloittakaamme häiden paperituotteista! Paperituotteissa halusimme jatkaa kutsun teemaa. Kirkko-ohjelmiin liitettiin saippuakuplatuubi sekä nenäliinoja, niillä valkoisilla klemmareilla. Laitoimme saippuakuplat jo heti kirkko-ohjelmiin kiinni, jottei kaasojen tarvitse jakaa kirkon jälkeen heti saippuakuplia, vaan kuplat on jo vieraille ja he tietävät jo etukäteen puhallella niitä. 

Tämä toimi meillä mahtavasti ja kuplia oli hurjan paljon. Muistan kun tulin kirkosta ulos ja näin se kuplapilven niin hihkuin riemusta! Kuplia tuli koko ajan lisää ja lisää. Ihanaa, en malta odottaa virallisia kuvia. Tuossa missä lukee että onnittele tuoretta paria saippuakuplin pitäisi olla kuplatuubi, mutta innostuin puhaltelemaan kuplia kissallemme, joten tuubi on nyt jossain sen leikeissä sohvan alla. 

Näiden kuten kaikkien muidenkin paperituotteiden takana on aina niin lahjakas ja taitava Roosa Riski. Nämäkin paperituotteet painettiin Kuopiossa Painotalo Tuovisella. 


Kirkossa ei ollut urkuria lainkaan vaan Mennään vaan blogin huikean taitava morsio ystävineen esitti alku- ja loppukappaleen. Viimeisen kappaleen, Myrskyluodon Maijan alkaessa ei kenenkään ihokarvat jääneet ihoon kiinni. Aivan mieletön valinta ja mieletön soitto. Harmi että meidän piti poistua ensimmäisenä emmekä voineet vain jäädä kuuntelemaan.

Virren sijaan meille esiintyi ystävämme ja he esittivät kappaleen Just like a star Corinne Bailey Raelta. Tämä oli ainoa kohta jossa meinasi minun tyyneys pettää. En ikinä ennen ollut kuullut kappaletta heidän esittämänään ja se iski todella kovaa. Laulajamme Johannan ääni on jotain sametin ja enkelin välistä, ihan mieletön ääni mielettömässä paketissa. Lisäksi bestmanimme säesti kappaleen sähkökitaran kanssa ihanasti. Ei voi olla kuin kiitollinen ystävistään.

Suuren kiitoksen saa myös pappimme. Hänen puheensa oli selkeästi tehty meille, meitä ajatellen. Saimme puheen vihkiraamattumme mukana, ja puhe oli ihana lukea uudestaan häämatkan jälkeen. Pappimme on muutenkin valtavan välitön ja lämmin ja käydessään hänen puheillaan on kuin olisi jutellut vanhalle tutulle, vaikka hän Karrin sukua onkin. 


11 kommenttia:

 1. Voih, teidän vihkimusiikit kuulostaa ihanalta! :) Ja sun puku, AH!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne olivat ihanat! Pachelbel on parhaimmillaan jousilla soitettuna ja se kuulosti täydelliseltä kun astelin isäni käsipuolessa alttarille. Puvusta tulee ihan oma ylistyspostaus kunhan saan virallsiet kuvat :)

   Poista
 2. Hauska tuo ala laidan ohje: puhalla, puhku ja toista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, ja sen ne vieraat todellakin teki! Puhalsi ja toisti!

   Poista
 3. Myrskyluodon Maija, aha! Suosikkini jo lapsuudesta lähtien. :)
  Nuo kirkko-ohjelmat ovat aivan mielettömän upeat. Todella kaunis kokonaisuus teillä näissä paperituotteissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis tuossa pitäisi lukea, että "ah", eikä "aha". Sormet oli taas vikkelämmät. :D

   Poista
  2. Voi kiitos! Paperituotteiden esittely jatkuu seuraavan parin viikon aikana.
   Haha, noita sorminäppäryyksiä tulee minullekin!

   Poista
 4. Aivan ihanat kirkko-ohjelmat teillä! Ja ihana tuo kuva portailta. Ja ihanat nuo vihkimusiikit myös.

  VastaaPoista
 5. Oi tuo sun pukus on ihan mielettömän kaunis ja sopii sulle täydellisesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sille tulee sitten ihan oma postaus kun tulee viralliset kuvat :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...