torstai 25. syyskuuta 2014

Häälahja sisaruksilta

Karrin sisarukset puolisoineen eivät halunneet antaa meille rahaa tilille, vaan halusivat kuitenkin jotain konkreettista. Kun häälahjastamme hääviikolla kuulin purskahdin itkuun. Häälahjaksi he hankkivat meille pidennetyn viikonloppumatkan Prahaan ja mikä parasta, he lähtevät mukaan. Minulla itselläni ei ole sisaruksia ja mielestäni jos niitä on, on niistä pidettävä kynsin ja hampain kiinni.

Yhteistä aikaa kun ei ole liikaa. Kaikilla on kiireitä ja työpaineita, joten tälläinen pitkä viikonloppu on aivan mahtava idea! Lähdemme marraskuussa reissuun, toivottavasti uusi passini ehtii tulla siihen mennessä. Kaikki Praha-vinkit otetaan vastaan!


kuva


14 kommenttia:

 1. Aivan ihana häälahja!! :) <3

  VastaaPoista
 2. Aivan huippu lahja! Mikään määrä rahaa tai tavaroita ei oo yhtä arvokasta kuin yhteinen aika! <3

  VastaaPoista
 3. Ihan super häälahja, ihanasti ajateltu! Jannica veikin jo sanat suustani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteinen aika on ehdottomasti tärkeää! Eikä aina tarvitse lähteä kauas sitä saadaakseen.

   Poista
 4. tämmöset lahjat on parhaita: näistä reissuistakkerätään niitä ihania muistoja. Ja Praha on aivan ihana kaupunki! Parhaat raflat löytyy ehdottomasti ydinkeskustan ulkopuolelta, julkisilla pääsee erinomaisesti kulkemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä googlailla ravintoloita! Kävin Prahassa vuonna 96, mutta siitä ei ihan hirveästi muistoja ole :D

   Poista
 5. Ihana lahja <3 mekin saatiin parit hotelliyöpymiset tallinnaan ja illallisristeily lontooseen. Reissua siis pukkaa. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana lahja! Praha on ollut pitkään haaveissa. Just tänään löysin tällaisen http://www.suvihoyden.com/alldayeveryday/2013/07/prahan-top-10.html Lisäksi WTD:n Nata on juuri postaillut mahtavan kuuloisia ravintolavinkkejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos vinkistä! Pitääpä laittaa linkki ylös ja tutustua kunnolla ajan kanssa. Tuo Natan postaus aiheuttaa pahan nälän! Nam!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...