keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vapputärinä

Palattuani Espanjasta sain flunssan, joka kesti ja kesti eikä muuttunut tavalliseksi flunssaksi. Varasin ajan lääkäriltä saadakseni uudet allergialääkkeet, sillä kyllähän minä tiedän mikä minua vaivaa. Hoitaja kuitenkin oli sitä mieltä että se on pusutautia, Espanjasta tullut virus tai bakteeri ja kaikkien verikokeiden ja näytteiden ja muiden ällöttävien juttujen jälkeen kaikki kokeet tulivat negatiivisena. Se oli sitten sitä allergiaa, sain lääkkeet ja voin taas hengittää ja mikä parasta, jopa lähteä juoksemaan! 

Ainoa ongelma on että olen tosi herkkä lääkkeille ja yhden noista sivuoire on tärinä, rytmihäiriöt ja yliaktiivisuus. Olo on tällä hetkellä kuin olisin juonut pannullisen espressoa ja joudun vähän väliä korjaamaan kirjoituksiani, kun sormet vähän sheikkaavat omaan tahtiinsa. Lisäksi otin Instagramiin kuvan minun vappusukista ja yksi viidestä kuvasta ei ollut tärähtänyt :D Noh, pääasia ettei ole sitä nuhaa. Sillä se veti täysin mehut minusta pois ja silloin en jaksa edes sosiaalista mediaa...
Tänään on kuitenkin yksi minun lempijuhlistani! Vappu!! 
Kämppä on koristeltu serpenttiinillä ja ilmapalloilla, ylioppilaslakit on kaivettu vaatehuoneesta. Käyräpillit on kassissa valmiina miniskumppaa varten. Miehellä on tapansa mukaan kamera mukana, joten toivon ja uskon että sieltä tulee paljon kuvamateriaalia tännekin.

Pienen vaatekriiseilyn jälkeen lähden itsekin kohti keskustaan ja kello kuuden Mantan lakitusta tuhansien muiden tavoin, siellä nähdään! Valitan että tämä postaus on hyvin sekava, mutta syytän siitä tätä tärinää. Vapputärinä.

Oikein ihanaa vappua teille kaikille ja pistäkäähän kunnolla päälle!


2 kommenttia:

  1. Voi kisua, kun on serpentiinissä!
    Ite missasin Mantan lakituksen, mutta kuulin, että teitä ihastelijoita oli ollut kymmeniä tuhansia! Wautsit, ei tarttenu olla yksin ;) Toivottavasti teillä oli ihana vappuaatto ja vappupäivän lounaat / brunssit on jo suunniteltuna ja voi miten kaunis oot kuvassa, niin kuin aina <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...