keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Something blue

Vaikka minulla on paljon korviksia, halusin silti jotkut uudet, siniset, roikkuvat korvakorut häihin. Olen kiertänyt nettikauppoja ja Helsinkiä ympäri mitään kuitenkaan löytämättä. Onneksi Espanjassa koruissa käytetään rohkeasti väriä ja blingiä, vaikka nämä korvikset ovatkin ehkä siitä hillityimmästä päästä. Korut löytyivät pienestä koruliikkeestä, ihan sattumalta, vaikka äitini olikin käynyt etukäteen katsomassa kaikkien Swaroskin liikkeiden ikkunat. Hän oli löytänytkin yhdet muutoin sopivat, mutta väri oli valitettavasti väärä. 

Yritin kuvailla Swaroskin myyjälle haluamaani tyyliä, mutta heillä ei sitä ollut. Sitten kuin sattumalta nämä korvikset tulivat vastaan. Ne vastasivat täysin aiempaa kuvaustani. Olin jo mielessäni luovuttanut täysin näiden löytymisen, mutta silloinhan se yleensä iskee, kun sitä ei etsi. 

Korvakoruille en keksinyt parempaa rekvisiittaa kuin rakkauskenkäni Louboutinit. 
Jotain muutakin tarttui matkaani ja löysimme aivan ihanan, korallinvärisen aamutakin hääpäivää ja -matkaa varten. Se sopii täydellisesti Victoria's Secretiltä ostamani korsetin kanssa ja näyttää hyvältä ruskettunutta ihoa vasten. En halunnut perinteistä valkoista aamutakkia, sillä värillinen korostaa alusvaatteita paremmin. Selässä on kaunis leikattu, pitsinen kuvio, joten ihan tylsäkään tämä ei ole.

Ostin viime vuoden puolella Snöltä alla olevat rannekorut, mitä mieltä olette sopivatko ne korvakorujen kanssa? Vai joudunko hankkimaan käsiini jotain uutta. Näissä hyvä puoli on se etteivät ne jää pukuni pitsiin kiinni.

14 kommenttia:

 1. Upeat korvakorut!! Ja nuo kengät on edelleenkin vaan niin <3

  VastaaPoista
 2. Onpa hyviä löytöjä, kauniit korvakorut! :) Uskon, että käsikorut sopivat hyvin yhteen korvisten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo käsikorut aiheuttaa pientä mietintää...

   Poista
 3. Upeen näköiset, rannekoruna voisi toimia myös Snön isohelminen rannekoru. Pehmeyttä ja tukisi kenkien värimaailmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Minulla on Snön isohelminen rannekoru olemassa jo aiemmin, mutta kaasoille tulee helmirannekorut...

   Poista
 4. Aivan ihanat nuo korvakorut (ja kengät edelleen!!), ihana pilkistys jotain sinistä! :)

  Kyllähän nuo rannekorut mielestäni vieläkin sopivat, mutta jos haluaa ihan täydellisesti mätsäävän, niin sitten hankkisin jotkut vähän vähemmän modernit rannekorut. Korvikset ovat niin krumeluuriset ja romanttiset, kun taas rannekorut vähän morernimmat ja "simppelimmät". Toisaalta tasapainottavat myös toisiaan näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mietin samaa että onkohan nämä nyt tyyliltään yhtään sopivat... Hmm, ehkä menee uusiksi.

   Poista
 5. Aivan ihania nuo kaikki asusteet! Mielestäni myös korvakorut on romanttisemmat ja rannekorut eivät ihan mätsää tyyliin, vaikka upeat ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää siis lähteä etsimään vielä rannekorua ;)

   Poista
 6. Ooh, mitkä korvikset! Rannekorut myös kauniit, mutteivat ehkä täydellinen pari korvisten kanssa. Ja hyvin mietitty toi aamutakki, rusketuksen ja alusvaatteiden korostaminen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olen samaa mieltä ja uusi rannekoru on mennytkin jo tilaukseen ;)

   Poista
 7. Vau, korvikset ja kengät istuvat hyvin yhteen!

  VastaaPoista
 8. Juuri ostin tuon leveämmän Snön rannerenkaan yhdeksi hääasusteeksi. Kivannäköinen pari nuo ohut ja paksu yhdessä, pitää varmaan lähteä ohutta rengasta metsästämään, kiitos ideasta! :) Ihanat muuten nuo korvikset, vau!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...