tiistai 15. huhtikuuta 2014

Jumissa, alle 5kk häihin!

Tarkalleen ottaen 4 kuukautta, 21 päivää ja tunteja... Huoh, olisi kova into askarrella niitä pieniäkin juttuja mitä meille on tulossa, mutta en voi. Ai miksen? No koska minulla on tämä ihmeellinen pakkomielle näiden yksityiskohtien saamisesta täsmääviksi. Fonttien on oltava samat kaikissa, kuin mitä meidän kutsuihin tulee ja kutsuja aletaan suunnittelemaan vasta ensi kuussa. Joten en voinyt tehdä yhtään mitään häihin liittyvää. Turhauttavaa, mutta kärsivällisyys ei ole ollut minun vahvuuksiani ikinä.

Mutta paljon kivaa on kuitenkin lähiaikoina tiedossa, vaikkei juhlajärjestelyissä edetäkään! Ensimmäinen puvun sovitus on torstaina Turussa Pukunissa, olen varustautunut nenäliinoin, sillä jo pelkkien kangasnäytteiden katselu aiheutti minussa herkistymisen. Turusta suoraan kohti Tahkoa ja perinteistä pääsiäisen viettoa. Katsotaan pääseekö enää rinteeseen, mutta sauna ja palju käyvät kuumina koko ajan. Eikä tämän jälkeen kestä kauaakaan kun on jo vappu ja meillä on kuusivuotispäivät. Viimeinen vuosipäivä eri sukunimillä!

Vappu ja juhannus ovat minusta muutenkin kivempia juhlia kuin uusi vuosi tai joulu, johtunee ehkä ilmastosta. Saa olla koko päivän ulkona, ilma alkaa olemaan jo lämmin ja kaikilla on hyvä mieli!

Ohessa muuten vappukuva parin vuoden takaa, pitää varmaankin opetella poseerauksia peilin edessä häitä varten... Ja tehdä jotain noille kulmakarvoille. Oh lord.

Huomenna esittelen pienet Espanjan ostokseni häitä varten! Ihanaa tiistaita!!
2 kommenttia:

  1. Hihi, tuo kuva on ihan huikea! Älä suotta treenaile poseerauksia, eikös hääkuvissa pidä näyttää itselleen :D

    Mulla on muuten ihan sama juttu fonttien suhteen - haluaisin käyttää kaikissa jutuissa vain samoja fontteja. Ja ihan kauheaa nyt jo valmistella Save the Date -kortteja, kun en vielä voi osata päättää mitä fontteja haluan käyttää kutsuissa ja kaikessa muussa. Kun kyse ei ole myöskään pelkästä päätöksestä vaan myös siitä, mikä näyttää hyvälle sitten myös niissä!

    VastaaPoista
  2. Se on hyvä, että muillakin hääjutut ovat välillä jumittavassa tilassa. Rauhoittaa kummasti omaa mieltäni. Tosin teidän häitänne juhlitaan vasta viiden kuukauden päästä ja meidän juhlat ovat jo ihan nurkilla. :D Iiks. Loistava tuo vappukuva!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...