lauantai 12. huhtikuuta 2014

Miehen asusteet

Meillä on käytännössä kaikki muut valmiina paitsi miesten jutut. Bestmanien takkeja en löytänyt Espanjasta, joten etsintä jatkuu niiden osalta Suomessa ja nettikaupoissa. Mieheni puvun löytyminen Solosta oli riemuvoitto ja se on aivan ihana. Siihen pitää tosin hankkia vielä rusetti ja taskuliina sekä kengät, liivi, sukat ja kalvosimet. Olinkin tosi innoissani kun saimme kutsun tulla tutustumaan gTIEn uuteen häämallistoon, jonka virallinen lanseeraus tapahtuu tänään!

Olimme todella pahasti myöhässä sillä tulin suoraan kentältä tilaisuuteen, onneksi gTIEn perustaja ja suunnittelija Jenni Ahtiainen oli vielä paikalla. Merkki on meille molemmille entuudestaan tuttu ja monille muille merkki tuli tutuksi viimeistään Linnan juhlista 2013, joissa Duudsonit pukeutuivat Jennin suunnittelemiin asusteisiin ja veivät mielestäni täysin parhaan asun-voiton pukeutumisellaan.


kuva


Löysimme miehelle asusteen kaulaan sekä taskuliinan, näistä en paljasta enempää, mutta mieheni sanoin ne ovat "Erilaisia, se on suunnittelua jossa on asennetta. Rokkihenkeä tyylikkäästi.". Olin itse todella innoissani ja aiemmin miettimäni hempeät raitakuviot ruseteissa lensivät samantien romukoppaan kun näin ne. Miehelläni myös on halu käyttää niitä jatkossa, mikä on toki todella kätevää ja järkevää, mutta aina niinkään ei tarvitsisi olla. Itse ihastuin häämallistosta erityisesti Remu the snappy drummer huiviin sekä Fred the ballroom boy silkkikravattiin, jossa on pitsiä, tämä olikin minun ehdotukseni...gTIEsta löytyy myös koruja, kalvosimia, huiveja ja vaikka mitä muuta ja jos ei löydy niin suunnitellaan! Korumallistoa on kuulemma kasvamassa ja lapsillekin on suunniteltu oma mallistonsa. Hyvä idea myös mikäli huomenlahja on vielä hakusessa.Liike on avannut uudet mahtavat tilat Kiseleffin-taloon Unioninkadulle, tiloista löytyy myös baari ja se on sisustettu merkille ominaiseen tyyliin. Kannattaa mennä katsomaan ja kokeilemaan, itseäni jäi harmittamaan etten aikanaan liikkeen ollessa Pursimiehenkadulla hankkinut vaaleanpunaisesta nahkasta tehtyjä korviksia, nyt niitä tarvitsisin...

Mikäli asusteet puuttuvat suosittelen katsastamaan gTIEn valikoiman, tänään saa häästailausta ja kakkua liikkeessä sekä kaikki liikkeessä käyvät saavat -25% alennuksen. Lisäksi netissä kaikki häätuotteet ovat -20% alennuksella koodilla WHITEWEDDING.


kuva


Meni pitkäksi tämä sepustus, mutta olen tosi innoissani että taas päästiin askel eteenpäin häiden järjestelyssa! Kannatan täysillä suomalaista yrittäjyyttä ja suunnittelua ja tässä asenne on todellakin rock!


10 kommenttia:

 1. Meinasin juuri tulla kommentoimaan sitä, minkä sitten olitkin viimeiseen virkkeeseen kirjoittanut: että suomalaisen suunnittelun ja yrittäjyyden tukeminen on kyllä huippua, kun tuotteet on vielä tyylikkäitäkin niin eihän tässä voi muutakuin antaa valtaisan peukun! Jäädään jännityksellä odottamaan mitä ootte hankkineet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alle viisi kuukautta niin näette ;)

   Poista
 2. Hyvä valinta! Meillä mies päätyi ostamaan häitä varten gTIEn valkoisen kravaatin, itse asiassa tuon kuvassa olevan. Lähdettiin etsimään yhtä toista kaula-asustetta, mutta ihastuttiin molemmat valkoiseen. Kravaatin koristeet muistuttivat sattumalta myös hääpukuni koristeita. Oli kiva saada miehelle oikein juhlava ja astetta erikoisempi asuste. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! Meillä minä olisin halunnut juurikin tuon, mutta annoin miehen päättää ja tulikin jotain ihan muuta.

   Poista
 3. gTIEn kaula-asusteet on niin hienoja! OIin alunperin ajatellut, että sulhaselleni tulisi sieltä jokin asuste, mutta valitsemaamme pukuun se ei oikein sovikaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi. Me ei yhtään mallattu pukuun, mutta uskon että toimii :)

   Poista
 4. Pitäisi varmaan viedä mies tuonne. tosin mies on semmoinen, ettei aina suostu kokeilemaan erilaisia juttuja, vaikka sitten jankuttamisen ja vastentahtoisen kokeilemisen jälkeen saattaakin ihastua tuotteeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla on hyvä viskivalikoima, se helpottaa päätöksen tekoa...

   Poista
 5. Minulle uusi tuttavuud, kiitos vinkistä!!!!:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...