perjantai 27. helmikuuta 2015

Photobooth!


Vinkit onnistuneeseen photoboothiin:
- hyvä kuvaaja & kamera
- rauhallinen tausta
- huiput tyypit

En voi kuin hymyillä kun katson näitä kuvia, ne ovat mahtavia!! Taustan ostin käyttämättömänä ja teline vuokrattiin parilla kympillä paikallisesta valokuvausliikkeestä. Pyysimme yhta bestmaneista, joka oli kuvannut poikien valmistautumistakin, kuvaamaan photoboothin ajan. Hän sääti valot ja salamat kohdalleen, pystytti taustan, otti testikuvia ja oli valmiina illan koitokseensa.

Photoboothin kuvauksessa kannattaa ehdottomasti huomioida valon määrä. Vaikka kuinka suunnittelisi että otetaan kuvat ulkona, kaunista meritaustaa vasten, on viimeisten kuvattavien kohdalla jo niin pilkkopimeää, että valoja saa olla säätämässä jatkuvasti. Meillä oli pilkkopimeää jo kun aloitimme kuvaukset. Pidin itsepäisesti kiinni taustan tarpeellisuudesta ja photoboothin paikasta, mikä osoittautui minun edukseni. Katsokaa nyt näitä!


Lähetimme kaikille photoboothissa käyneille kuvan kiitoskortin mukana ja muille etsimme otoksen tilannekuvien joukosta. Kiitos kuvissa esiintyville, että sain julkaista kuvat!!
Arvatkaa muuten kävimmekö itse kuvattavana?


2 kommenttia:

  1. Mahtavia otoksia! Me onneksi muistimme käydä nappaamassa pari kuvaa itsestämmekin, vaikka kyllä suurimman huvin vieraat photo boothista repivät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, me kyllä otettiin takaisin tämä unohdus muiden häissä :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...