maanantai 9. helmikuuta 2015

Hääjuhlamme osa 2


Häidemme taukojen aikana vieraillamme oli mahdollisuus tutustua meidän polttarikansioihin, kirjoittaa nimensä vieraskirjaan, nauttia ulkoilmasta tai vaikka poltella sikareita niin halutessaan. Kuten aiemmin mainitsinkin, oli tuo ulos pääseminen hääpaikkoja miettiessämme ykkösasiana. HSS Boathousessa on se hieno puoli, että sisustus on jo täydellinen eikä juhlijoiden tarvitse tuoda rekvisiittaa mukanaan. Ulkoa löytyvät kauniit tähtiviltit ja raitatyynyt, tuolit ovat eleettömät, jolloin ne eivät hallitse tilaa millään lailla. Lisäksi tuikkuja löytyi satoja ja käytimme varmaan ne kaikki häissämme hyväksi.

Sanomattakin selvää että olen todella, todella tyytyväinen valintaamme hääpaikan suhteen.


Ostimme sikarit Turun tupakkakaupasta samalla kun haimme hääpukuni Pukunista. Näin kasan kauniita sikarilaatikoita lattialla ja kysyin saisinko ostaa niitä. Myyjä ei raaskinut pyytää niistä minulta mitään ja sain sikareiden kaupanpäällisina valita mieleisiä mukaan. Jei! Koska kahjo olen ja tarkka yksityiskohdista, liimasin tulitikkuaskeihin meidän monogrammeilla varustetut tarrat. Eihän niissä nyt olisi voinut Biltema lukea...

Sekä minulle että Karrille oli teetetty huikeat polttarikirjat. Hyvin tytöt minut tuntevat, kirja on valkoinen. Polttarikirjat kiinnostivat vieraitamme kovasti. Tämä pöytä toimi myös lahjapöytänä ja paikkana vieraskirjalle. Minä teen tuosta vieraskirjasta vielä paremman postauksen, sillä se on mieletön! Tällä hetkellä se odottaa pääsevänsä meillä kotona kunniapaikalle.


4 kommenttia:

 1. Teillä on ollut yksityiskohdat kohdillaan, ja kuinka tyylikäs polttarikirja! (: juuri tuollaisen teetetyn kirjan mielellään itsekin haluaisin, sillä ne tuppaavat kestämään aikaa hieman paremmin kuin käsintehdyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta sekä käsintehdyt että teetetyt ovat ihania. Tosin käsintehty vaatii valtavasti aikaa ja teetettyyn on todella kätevää vain valita haluamansa kuvat. Päädyn varmasti itsekin teetettyyn tuleville morsiamille.
   Yksityiskohdat pyrittiin pitämään simppelinä, jolloin niiden toteutuskin oli helppoa!

   Poista
 2. Itsekin sain ihanan polttarikirjan, taisinkin unohtaa sen blogin puolella esitellä :) Parasta oli myös kirjan viimeiseltä aukeamalta löytyvät 12 pienen pientä kirjekuorta, jotka sisältävät meille tehtävän suoritettavaksi joka kuukausi vuoden ajan häiden jälkeen :')

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...