perjantai 13. helmikuuta 2015

Hääjuhlamme osa 3


Huuu, perjantai kolmastoista päivä. Tästä on hyvä jatkaa häiden kolmanteen osaan, kohtahan nämä jo loppuvat!

Ensimmäisen tauon jälkeen jatkoimme pääruuan kanssa. Tauon aikana henkilökunnalla oli hyvä aika korjata pöydät ja täyttää lasit. Jäljelle jääneet alkuruuat jätettiin vielä pääruuan ajaksi, jotta kylkeen voisi halutessaan ottaa vielä salaatteja. Pääruokana oli siikaa, sillä se on yksi lempikaloistamme. Sitten seurasi lisää puheita ja vuorossa oli kummit ja isovanhemmat.

Ainoa tärkeä kellonaika oli auringonlasku. Olimme katsoneet valmiiksi auringonlaskun ajankohdan ja otimme potrettikuvat juuri tällöin. Auringonlaskun valo on ihanan pehmeä ja tunnelmallinen, joten se oli meillä ainoita ehdottimia juttuja. Kerroimme kellonajasta seremoniamestarillemme, jotta hän tiesi ajoittaa puheet oikein. Valokuvaajamme Asta oli heti kärppänä viemässä meitä ulos uskomattoman kauniiseen auringonlaskuun ja täysikuuhun. Otimme molempien sukukuvat, pelkät vanhemmat, kaasot, bestmanit ja taisipa pari kaveripotrettiakin mahtua mukaan.

En osannut odottaa näin kaunista iltaa, haikeudella muistelen meidän pastellitaivasta ja lämmintä päivää.
 Kaikki kuvat Asta Karell Photography - ethän kopioi8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on, Asta otti sen ihan huomaamatta <3

   Poista
 2. Ihan mielettömän värinen taivas kyllä ollu! Wau :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli! En ymmärrä miten kaikki vain natsasi kohdalleen. Tuollaisia asioita ei voi etukäteen suunnitella :)

   Poista
 3. Voi kuinka ihanan näköisen valon otte saaneet! Tuo vika kuva on iha täydellinen. <3 Iteki täällä parhaillaan kyttäilen auringonlaskun kellonaikoja ja koska hämärä alkaa ja mitä se hämärä tarkottaa jajaja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! Kyllä valokuvaajat tietää miten auringonlaskun kanssa ollaan. Kannattaa aina ilmoittaa toiveet ja ehdottomat jutut, niin ammattilainen kyllä hoitaa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...