lauantai 14. syyskuuta 2013

Perinteinen vai erilainen vieraskirja?

Kaikki muut on nyt suunniteltu (ja tilattu), paitsi vieraskirja. Sen tulisi olla teemamme mukainen ja sellainen johon vieraan, senkin joka ei runollinen ole, on helppo kirjoittaa. Ideoitahan on sata ja yksi, mutta mukava olisi sellainen jota voisimme säilyttää näkösällä.

Yksi teemaan sopiva idea on että vieraat voisivat jättää viestinsä pulloon. Tosin tämä voi jäädä vajaaksi, sillä ei aina tule mieleen hyviä neuvoja, sananparsia tai juttuja. Lisäksi nimet ja toivotukset eivät näy tuolta pullosta mihinkään.Etsystä löytyi yllättäen paljon ideoita:

Kustomoitu kuva, johon vieraat kirjoittaisivat valkoiselle kehysreunalle nimensä.

Sama idea, mutta nimet kirjoitetaan sydämiin.
Tässä saisi jo vähän askarrella. Peukku maaliin, maali paperiin ja oma nimi päälle. Tämä on kaunis tauluna ja kelpaa oleskella seinälläkin. Ainoa miinus tuosta maalista. Lähteekö se helposti irti? Kuivaako se nopeasti? Tahriiko mekot ja puvut?

Sama sormenjälki idea erilaisella kuvalla:

Vaihtoehtona on myös kirjoittaa nimensä airoon, mutta tätä en suostu asuntoomme laittamaan näkyville.

En tiedä toimiiko tämä teemassamme, mutta minulla on paljon pullonkorkkeja, jokaiselle vieraalle riittäisi oma. Tässä olisi niille käyttöäkin. Korkit voisi sitten kerätä suureen lasimaljakkoon tai käyttää lampun sisällä.
Sitten oma ideani, josta tottakai löytyy googlesta kuva. Sitä kun luulee olevansa niin kekseliäs ;)
Kaunis purjevene, jonka purjeisiin vieraat voivat jättää toivotuksensa tai kirjoittaa nimensä. Tämän eteen ei tarvitsisi myöskään tehdä mitään. Purjeveneitä meillä riittää korkkien lisäksi joka lähtöön.

Mikä on suosikkisi vai tuleeko teemaan muita ideoita? Taidan tietää jo minkä valitsen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...