torstai 26. syyskuuta 2013

Bling bling


Olen miettiny koruja ja asusteita niin itseni kuin morsiusneitojen osalta. Äidilläni on ihana helminauha, jossa helmet suurenevat keskikohtaa kohti. Tämän saisinkin itselleni käyttöön, mutta en vielä ole ihan satavarma minun pukuni kaula-aukosta. Haluaisin toisaalta kauniit korvakorut ja niihin sopivat rannekorut, mutta jos haluan myös hiuksiini koristeen niin tuleeko kaikkea liikaa? Pidän siitä että mikäli käsikoruja on, tulee niitä paljon. Muistutanko loppupeleissä intialaista morsianta koruillani?

Tämä kuva on muodostunut suosikkikuvaksi sen yksinkertaisen rentouden ja tyylikkyyden ansiosta. Kauniit korvakorut eivät ole yhtään liikaa hiuskoristeen kanssa, mutta jos haluankin hiuskoristeen jossa on hiukan kiviä ja kimallusta?


Tässä on  sitä kaikkea: hiuskoru, rannekoru ja korvikset. Onko tässä liikaa? Rannekoru ei ole tyyliseni, mutta idean tästä saa.Haluaisin myös hankkia morsiusneidoille kaula/rannekorun ja siihen sopivan iltalaukun, mutta en tiedä miten kaulakoru toimisi mekon kanssa, sillä mekon voi solmia jokainen miten haluaa.

Värit on myös mietinnässä. Olisihan se kiva jos ne vähän mätsäisi bestmanien kanssa.
Mitähän neidot sanoisivat punaisesta, valkoisesta tai pinkistä?4 kommenttia:

 1. Hei, sinua odottaa haaste hääblogissani :)

  VastaaPoista
 2. This is very useful information shared here. Thank you for sharing it. 99th.co.in

  VastaaPoista
 3. Very useful information. Thank you for sharing it. Thanks 99th.in

  VastaaPoista
 4. This is very useful content shared here. I am really greatful for this. vipkolkatagirls.info

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...