tiistai 10. syyskuuta 2013

Aloitetaan A:sta

eli alusvaatteista.

En kuulu niihin onnellisiin jotka voivat ostaa alusvaatteensa, tai tarkemmin rintaliivinsä ja korsettinsa mistä vain. Olkaimettomat mekot ja topit on ehdoton ei. Ne eivät istu eivätkä liivit pysy niin hyvin että voisin olla huoletta koko päivän ilman valuvaa tunnetta.

Tämä pois sulkee hääpuvustani olkaimettoman mallin kokonaan. Saatan kuitenkin päätyä yksiolkaimiseen pukuun, mutta alusvaatteiden on oltava hyvät ja tukevat, sekä nätit.

Suomesta olen löytänyt pari itselleni sopivaa merkkiä, valitettavasti näiden lähtöhinta lähentelee sadan euron luokkaa, joten niitä ei ostella useita pareja. Victoria's secret ja Ultimo toimivat ulkolaisista merkeistä ja molempia saa Lontoosta, jonne matkaamme kuukauden päästä. Laitan kaiken toivoni (tai ainakin suurimman osan) Victoria's secretiin ja lähden alla olevista kuvista liikkeelle.
Lontoon valikoima ei varmastikaan ole yhtä suuri kuin New Yorkissa käydessäni. Yhdet hyvät kuitenkin riittää! Lisäksi nuo "Bride" topit ja alushousut on pakko hankkia, ihan vain höpsöyttäni.

Onko teillä kokemuksia tai ideoita toimivista alusvaatemerkeistä?2 kommenttia:

 1. Minäkin haluan bride-topin! :D Harmi ettei tämä postaus tullut ennen reissuani niin olisin voinut vahdata Victorias secretiltä myös näitä. Kaikkea muuta sieltä tuli kyllä roudattua kotiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah voi eii! Se on kyllä turmiollinen kauppa kun siihen astuu ;)
   Toivottavasti Lontoossa on, muutoin tilaus jenkkeihin...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...