torstai 12. syyskuuta 2013

Häämatka yli Atlantin

Emme ole ikinä olleet rantaloma- vaan kaupunkikohteiden suosijoita. Kuukauden häämatkan aikana tarkoituksena on tehdä jotain mitä olemme molemmat aina halunneet, eikä makoilu rannalla ole se. Häämatkamme on siis road trip Pohjois-Amerikan läpi.


Aluksi lennämme San Franciscoon, josta lähdemme Napa Valleyn viinitiloille pariksi päiväksi rentoutumaan. Tästä takaisin San Franciscoon tutustumaan ja sitten tien päälle. Las Vegas, Grand Canyon, Chicago, Washington ovat ainakin listallamme ja matka päättyy New Yorkiin jossa ajattelimme olla pitempään. Lopullista reittiä emme ole vielä päättäneet, sillä reissu on tarkoitus tehdä vasta 2015. 


Olemme saaneet paljon hyviä vinkkejä ystäviltämme tätä varten ja onpahan reitin varrella ystäviämmekin. Ajankohta on töiden vuoksi siirretty vuoteen 2015 ja mukavampihan kevät-kesä aika on automatkaa ajatellen.

Häiden jälkeen teemme lyhyen noin viikon reissun johonkin Euroopan kohteeseen, jota emme ole päättäneet vielä. Mieluiten joku uusi paikka, missä emme ole pitkään aikaan kumpikaan käyneet, Italia ehkä.

Niin ja autorakas mieheni saa vuokrata juuri sen älyttömimmän bensansyöjän minkä hän haluaa. Autonvuokraus jenkeissä on todella edullista verrattuna Euroopan hintoihin. Ehtona on että siihen mahtuu meidän matkalaukut mukaan.

4 kommenttia:

 1. Oltiin just keväällä road tripillä siellä länsirannikolla, ja voin kyllä suositella lämpimästi! Lennettiin San Franciscoon, sieltä Vegas-La-SF. Auton vuokraus tosiaan edullista, meillä oli ihana avo mustang vm. 2012 eikä maksanu montaa sataa dollaria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta! Juuri tuon tyyppinen auto meilläkin toiveena :)

   Poista
 2. Upeita suunnitelmia! Kuulostaa ihanalta :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...