keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Häägalleria 2013

Kuten hyvän hääblogin pitäjän kuuluukin jäi kamera kotiin mennessäni Häägalleriaan. Onneksi moni hääbloggaaja otti kameran mukaansa :)

Pääsin käymään paikan päällä vasta yhden pintaan jolloin hääpukunäytökset olivat jo ohi. Valitettavasti Häägallerian markkinointi oli jäänyt vähäiselle ja ennakkotiedoista poiketen tilaisuuteen olisi päässyt kuka vain, ei vain ennakkoon ilmoittautuneet. Tila oli myös haastava, monessa tasossa, ahtaassa tilassa oleva tapahtuma vaatii järjestelyjä.

Best Western Katajanokka on tilana todella kaunis. Vanhan vankilan tiloihin entisöity hotelli tarjoaa erilaisen miljöön häille. Sekä vihkiminen, juhlatilaisuus että yöpyminen onnistuu kaikki saman katon alla. Enpäs tosin älynnyt kysyä mikä on suurin sallittu vierasmäärä.

Ravintola Jailbirdin takaosaan on jätety yksi selli alkuperäiseen kuntoonsa, johon kanssavierailijani ei pystynyt menemään ahtaan paikan kammonsa takia. Karu selli siis.


Tapahtumassa on potentiaalia ja on hienoa että hotelli on ottanut tällaiseen tapahtumaan osaa. Tiloihin kun tulee helpommin tutustutta tällaisissa avoimissa tilaisuuksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...