keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Teemana kivi ja ilmapallo

Puolissa käymissämme häissä on ollut selkeä teema: Espanja, jazz, skandinaavisuus. Teemahäistä monelle tulee mieleen naamiaisia muistuttavat pukeutumisjuhlat tuhansine rekvisiittoineen. Hyvin toteutettuna saa teemalla yhdistettyä häiden eri osiot toisiinsa. Esittelenkin seuraavaksi omia ideoitani mitä olen häihin ajatellut.

Olen aina rakastanut ilmapalloja. Ne tuovat juhlan jo itsessään ja ne ovat yllättävän monikäyttöisiä sekä sopivat useaan vuodenaikaan. Talvella on hyvä muistaa että ilmapallot saattavat kutistuvat pakkasesta.

Olin viettämässä häitä Raumalla vanhassa, korkeassa salissa. Häät pidettiin syksystä ja koristelu oli hyvin yksinkertainen, koruton ja todella kaunis. Häissä oli pitkät pöydät ja aina kahden vieraan välein oli sidottu valkoinen ilmapallo valkoisella paperinarulla kiveen kiinni. Huonekorkeus oli melkein kymmenen metriä ja ilmapallot ulottuivat noin kolmen metrin korkeudelle. Kun ovia availtiin ja vieraat kulkivat edestakaisin, huojuivat ilmapallot yhdessä ilmavirran mukana. Sanoinkuvaamattoman ihana idea.

Pöytäkoristelujen lisäksi ilmapalloja voi käyttää sisääntuloaulassa, hääkuvissa, pöytänumeroiden pidikkeinä, kutsukorteissa...

 Tässä on hauska kutsukortti-idea. Kutsun mukana tulee pallo, jossa on tarkemmat tiedot hääpäivästä. Näinkin yksinkertaisella idealla saa koottua teeman yhtenäiseksi. Se on ne pienet yksityiskohdat...Ja lopuksi oma suosikkini ilmapallon käyttömahdollisuuksista. Hääkuvat ja kuvat vieraiden ja kaasojen / bestmanien kanssa.


Tämä viimeinen kuva on täydellinen! Tunnelman rentous!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...