perjantai 12. huhtikuuta 2013

Ihanat talvihäät Helsingissä

Sain luvan jumalaisen kauniilta morsiammeltamme julkaista seuraavat kuvat blogissani. Ystäviemme häitä juhlittiin viime vuoden joulukuussa, vaikka siitä tuntuukin olevan vain hetki on aikaa kulunut jo puoli vuotta! Tämä pistää itsenikin miettimään että ehkä häiden suhteen kannattaisi tehdä jo muutakin kuin varata paikka...

Mutta nyt itse kuviin. Vihkiminen tapahtui Helsingin Tuomiokirkossa hyyvin kylmänä joulukuun päivänä. Kylmyys kuitenkin unohtui heti kirkkoon päästyämme. Edessä, alttarin vieressä soitti kaunis jousikvartetti musiikkia vieraiden tullessa sisään. Häämarssia en muista, sillä olin aivan tunteideni vallassa nenäliina tiukasti puristettuna nyrkkiin. Itse hääkuvat pari otti ennen vihkimistä, sillä talvinen luonnonvalo on hurjan kaunis. Kuvaaja Aki Rask oli saanut vangittua kauniisti talvisen, mutta romanttisen tunnelman kuviin.


Photo (c) Aki Rask / Akifoto ltd. All rights reserved.


Photo (c) Aki Rask / Akifoto ltd. All rights reserved.


Photo (c) Aki Rask / Akifoto ltd. All rights reserved.Tästä jatkoimme minibusseilla kohti juhlapaikkaa Ravintola G18:a. Hääjuhlissa teemana oli lattarit ja paikalla oli soittamassa aivan mahtava lattaribändi, jonka rytmeissä tuli kuuma hyvinkin äkkiä. Lattariteema oli valittu morsiamen tulisen latinotempperamentin mukaan ja se onnistui mahtavasti! Paikalle saapuessamme pöydissä oli espanjalaisia viinejä ja mielettömän herkullisia tapaksia valmiina kimppuun käytäviksi. Musiikin ja ruoan lisäksi myös asut ja asusteet olivat harkittuja. Morsian kaasoineen oli hakenut pukunsa Espanjasta ja jokaisessa pöydässä oli kauniit valkoiset viuhkat vieraille heilutettavaksi. Se mikä tämän neidin huomion kuitenkin vei, oli morsiamen kengät. Harmittaa ettei niitä enää valmisteta.


Photo (c) Aki Rask / Akifoto ltd. All rights reserved.


Photo (c) Aki Rask / Akifoto ltd. All rights reserved. 


Photo (c) Aki Rask / Akifoto ltd. All rights reserved.Sulhanen itse oli takonut pöytiin koristeita! Ei taitaisi ihan minun sulholtani onnistua, ellei legoista tehtyjä koristeita lasketa... Päivän sulhasen taidonnäytteet sopivat ihanasti yhteen pöytien kynttilöisen ja kukkien kanssa. 

Photo (c) Aki Rask / Akifoto ltd. All rights reserved. 


Photo (c) Aki Rask / Akifoto ltd. All rights reserved.Päivä oli täydellinen ja osoitti miten kauniit talvihäät voivat koko komeudessaan olla. 


2 kommenttia:

 1. Täällä vannoutunut talvihäärouva ;)

  Lisäsin blogisi listalleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kiitos! Samoin, olet nyt minun listallani!

   Onnea tulevalle talvimorsiamelle <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...