torstai 4. huhtikuuta 2013

Häät numero 3

Lauantaina on luvassa vuoden kolmannet häät ja odotan niitä innolla! Pelkäsin aluksi että näin monet häät vuoden aikana uuvuttavat, mutta päinvastoin!  Valmistautuminen juhlaan, kirkolle tai vihkipaikalle meno, morsiusparin vanhempien jännittyneet, mutta niin onnelliset ilmeet. Parin sanoessa "tahdon" olen usein katsonut parin vanhempia ja  heidän iloaan ja ylpeyttään omasta pojastaan tai tyttärestään. Parin helpottunut ilme kun jännitys alkaa raukeamaan, yhteiset, salaiset katseet ja kosketukset. Ne on asioita mitä kuvista harvoin välittyy. Harmikseni näiden jälkeen tulee pidempi tauko ja seuraavaa paria juhlitaan vasta kesällä. 

Olen varma että nämä kuten aikaisemmatkin ovat aivan hääparin näköiset. Lisänsä häihin tekee se että häät on kasattu kokoon 100 päivässä. Luvassa on tällä kertaa jotain erilaista, sillä tiedossa on häät jazz-teemalla. Juhlapaikkakin on valittu teeman mukaan, mutta tästä enemmän häiden jälkeen. Tässä vähän fiilistelykuvia ennen juhlaa.


Jazz-teema on loistava idea ja se sopii valittuun paikkaan kuin nakutettu. Ajattelimme pukeutua myös hiukan teeman mukaan. Miehille hatut ja naisille 1920-luvun mukaista tyyliä.

Tätä siis odotettavissa lauantaina! Kuvia tulossa itse häistä...

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa upealta teemalta. Ihanasti olette myös ajatelleet tuoda sitä esiin myös omassa pukeutumisessa. Toivottavasti päästään näkemään parhaita paloja! :)

    VastaaPoista
  2. Teema oli mahtava idea! Muutamia kuvia laitettu häistä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...