tiistai 9. huhtikuuta 2013

Eat, drink and be married

Kolmannet häät vietettiin Kappelin kellarissa, joka soveltuu talvihäiden pitopaikaksi loistavasti. Tunnelmaa antoi takka ja kauniit, punaiset tiiliseinät. Morsiuspari oli käynyt maistraatissa edellisenä päivänä ja hääjuhlissa suoritettiin parin siunaus takkatulen räiskyessä vieressä. Kuten arvata saattaa ei kyyneliltä säästytty.

Itse jazz-teema näkyi musiikissa ja vieraiden pääkoristeissa ja laitoinpa itsekin omani. 
Häiden kutsut, pöytäkortit, menu ja ohjelma toistivat samaa muotoilua. Illan mottona oli "Eat, drink and be married". Pöytäkorttien pidikkeiden paikkaa toimittavat erilaiset pullonkorkit.


Tunnelma oli intiimi ja lämmin ja vieraita paikalla oli reilu 60. Juuri sopiva määrä tuohon tilaan, sillä tanssin alkaessa jouduttiin yksi iso pöytä ottamaan pois. Bändiksi oli valittu loistava jazz-bändi, jossa ei ollut solistia ollenkaan. He toteuttivat myös toiveita tarvittaessa ja mehän toivoimme oman kappaleemme tanssittavaksi. Näiden häiden jälkeen muuten päätimme että tanssikurssille ja heti... 

Häiden ohjelmaan kuului sulhasen morsiammensa tunnistus. Silmät sidottuina naisten (ja parin miehen) nilkkojen ja pohkeita kokeiltuaan päätyi uusi nuorikkomme toiseen miehistä. Sitten morsiuskimpun sekä sukkanauhan heitto. Niin ja kuka sen kimpun sai.... no MINÄ! Alla vielä muutama tunnelmakuva paikasta, pahoittelen että ne ovat hiukan pimeitä, mutta itse paikkaan kuului tuo tunnelmavalaistuksen hämäryys. Loput kuvat menevät omaan ja hääparin käyttöön, sen verran hauskaa oli etteivät kaikki ole julkaisukelpoisia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...