torstai 5. maaliskuuta 2015

Häiden jatkopaikka


Jatkoimme häistämme Klaus K hotelliin, heitimme tavarat huoneeseen, hengitimme hetken syvään ja liityimme alakerran Ahjo klubiin menneiden vieraidemme pariin. Jatkopaikan valinta oli meille itsestäänselvää. Hotellihuone yläkerrassa, lyhyt ja helppo siirtyminen hääpaikalta ja helppo ja mutkaton järjestäminen.

Kävimme, tapoihini kuuluen, ennakkokierrokselle tsekkaamassa myös jatkopaikan ennen sen varaamista. Halusimme varata pöydän vanhemmalle väelle, eikä Ahjon normaalit varauspöydät (näkyvät kuvassa alla), jotka löytyvät heti tanssilattian ja DJ:n vierestä tulleet kuuloonkaan. Minä en kuule, enkä nauti toisten kanssa seurustelusta samaan aikaan, kun istun kaiuttimen vieressä. Tuskin meidän vanhemmatkaan siitä olisivat nauttineet. Olikin todella hyvä että älysimme tämän etukäteen emmekä vain varanneet paikasta jotain pöytää. Varasinkin pöydän heti sisääntulon oikealta puolelta, alueelta missä ei ole mitään muuta trafiikkia, on hyvä ilmanvaihto ja lähin kaiutin on toisessa osiossa. Liekö tämä ollut syynä, mutta kaikista vanhimmatkin viihtyivät reippaasti yli kahteen jutellen ja nauttien muiden seurasta, samalla kun paljon nuoremmat jo hyytyivät.


kuvaAhjo

+ yhteydenpito ja asioiden toimivuus, kaikki mitä pyysimme tapahtui. Tämä oli yksi helpoimpia juttuja sopia.
+ sijainti, hotelliin pääsi sisäkautta. Oli helppo vetäytyä nukkumaan.
+ hyvä taksitolppa ja muut liikenneyhteydet, linja-auton oli helppo pysähtyä suoraan hotellin eteen.

- narikka sijaitsee keskellä klubia, jolloin suuri osa tilasta on hyvin ahdasta narikkaan pyrkivien tai sieltä poistuvien takia. Samalla käytävällä on baaritiskille, vessaan ja narikkaan menijät.
- Kaikki "Varattu"-pöydät sijaitsevat normaalisti tanssilattian lähellä, mikä ei välttämättä kaikille sovi.
- ahtaus, kaikki ihmiset pyrkivät aina alaosioon. Samana iltana oli lisäksi kahden muun hääjuhlan jatkot.


Vinkkinä jatkopaikkaa miettiville, tsekatkaa paikka aina etukäteen ja kysykää joku henkilökunnasta opastamaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...