maanantai 9. maaliskuuta 2015

Häiden jälkeinen aamu


Häiden jälkeisenä aamuna heräsin hyvin helpottuneena ja onnellisena, kaikki oli sujunut hyvin, haluamaamme lopputulokseen oli päästy. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja huoneemme ikkunasta näkyi horisontissa Tuomiokirkko. Istuskelin Klaus K:n hotellihuoneen ikkunalaudalla katsellen Bulevardin heräämistä sunnuntai-aamuun. Aviomieheni (iik!) nukkui vielä ja vuorasin hänen ympärystänsä tyynyillä jottei aurinko herättäisi sikeästi nukkujaa. 

Aamiaisen tuloon olisi aikaa vielä yli tunti, joten otin hotellihuoneesta kirjan ja menin kylpyyn. Olen monesti ehdottanut kotonakin että purettaisiin saunanlauteet pois ja tilalle kylpyamme, ei kuulemma sovi. Kylvyn jälkeen tassuttelin tohveleissa ja kylpytakissa ja odottelin aamiaisen tuloa. Samalla kuvailin ikkunasta tulevaa valoa ja maisemaa kännykälläni.

Huoneeseen tuotu aamiainen oli mieletön! Mukana tuli myös pullo kuohuvaa, jonka jouduimme säästäämään myöhemmäksi, sillä päivälle oli ajamista tiedossa. Eilisen herkuista vielä tyytyväisinä emme jaksaneet syödä millään kaikkea. 


Vaikka huoneemme luovutus oli vasta kolmelta, keräsimme puvut, tyllit ja pitsit kassiin ja lähdimme jo yhden pintaan kotiin. Pikainen vaatteiden vaihto ja takaisin tien päälle hakemaan tavaroitamme sekä häälahjoja juhlapaikalta. Onneksi tavaraa ei ollut paljoa ja pärjäsimme kolmen hengen voimin, kun nappasimme yhden bestmaneista mukaan. Oli outoa käydä juhlapaikalla kun se oli täysin tyhjä, varsinkin kun mietti miten paljon juhlaa ja naurua se piti edellisenä iltana sisällään. Emme täysin pystyneet saaresta irtautumaan illallakaan, kun menimme Skifferiin lätyille bestmanien kera. Seuraavana aamuna olisi tiedossa aikainen lähtö Roomaan, mikä tuli kaiken häähulinan jälkeen todella tarpeeseen.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta, rauhallisen raukealta hääpäivän jälkeiseltä aamulta. :) Meillä häiden jälkeinen aamu alkoi mieheni kaverin soittoon... Eipä ollut sellainen herätys mitä olin kuvitellut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli rauhallista, tuo ihana aamuaurinko kyllä edesauttoi aamun tunnelmaa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...