keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Hääjuhlamme osa 6


Puheiden, kakun ja häätanssin jälkeen heitin morsiuskimppuni. Tämän ei alunperin pitänyt olla ohjelmassa, mutta juonimme kaasoni kanssa sen kuitenkin mukaan. Kun tytöt olivat valmiita taistelemaan kimpusta, tein pari heittoliikettä, käännyin ja ojensin kimpun kaasolleni. En usko että kimppu oli ratkaisevana tekijänä, mutta pääsen juhlimaan rakkaan kaasoni häitä, kaason roolissa ensi kesänä! Meillä ei jätetä mitään onnen varaan.

Yöruuaksi valitsimme hot dogit ja ne tekivät hyvin kauppansa. Myös baari avautui kakun leikkauksen jälkeen. Olimme saaneet jopa omat nimikkodrinkkimme, herralle GT ja rouvalle kuohuvaa.

Musiikki pauhasi ja ihmiset tanssivat koko illan ja kun aika lähteä tuli, ei kukaan olisi malttanut vielä mennä. Meidän oli tarkoitus lähteä vieraitamme hieman aiemmin, mutta jämähdin hyvästelemään kotiin lähteäviä vieraitamme oven suulle. Päätimme siis suosiolla hypätä samaan bussiin kuin kaikki muutkin juhlijat. Bussi oli varattu vain jatkoille lähtijöille, jotta pääsisimme kaikki yhtäaikaa samaan osoitteeseen. Tämä oli kuitenkin matkan varrella monelta unohtanut, eivätkä illan viimeiset tulijat mahtuneet bussiin. Ihanat kaasoni puolisoineen urheasti reippailivat reilun kilometrin matkan raikkaassa loppukesän yössä. Jatkot kestivät aamun pikkutunneille ja me kömmimme onnellisina omaan hotellihuoneeseemme vähän ennen kolmea. Ihana päivä ja ihana ilta!

 


Kaikki kuvat Asta Karell Photography - ethän kopioi.2 kommenttia:

 1. Hei!

  Hääpäivänne kuulostaa ihanalta! Ja noi nimikkodrinkit, vau! :)
  Oliko teillä jatkoaikaa ravintolassa klo 02 asti vai loppuivatko juhlat klo 24? Mietin tässä jatkopaikan tarpeellisuutta, kun omat häämme loppuvat ravintolassa klo 02..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Me lopetettiin juhlapaikalla klo 24.00 lisäaika olisi tarkoittanut kustannuksia niin paikan, kuljetuksen kuin bändinkin suhteen.

   Uskoisin että klo 02.00 riittää mainiosti, pitää muistaa että poistuminen ja mahdollinen jatkoille siirtyminenkin vie sen verran aikaa, että jatkopaikasta ei ole enää mitään iloa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...