tiistai 9. joulukuuta 2014

Tarina siitä kun sulhanen solmukkeen hukkasi

Se on jännä, miten jotkin asiat, jotka on miettinyt etukäteen valmiiksi näyttää toteutuessaan vielä paremmilta. Ajatuksena oli että avustajilta löytyisi häissä chevron-kuviota ja minulta Karrin kanssa raitaa. Näin sekä avustajilla että minulla ja Karrilla olisi jotkin elementit mitkä sitoisivat meidät yhteen.  Kaasoilla tämä näkyi laukuissa ja bestmaneilla kravateissa, jotka esittelin täällä. Minulla vuorostaan oli raitaa laukkuni sekä tietenkin the kengät.

Karrille mietimme alunperin raidallista kravattia, sillä rusetti oli kuulemma ehdoton ei. Kravatteja liivipuvun kanssa kokeiltuaan päätti mies onnekseni kuitenkin ottaa sen rusetin. Ne raidatkin jäi.

Asusteissa käännyimme rautaisen porilaisen puoleen. gTIen Jenni oli juuri julkaissut hääkokoelmansa ja tällä tutustumisreissulla löysimme tilanteeseen oikeat asusteet. Poronnahassa tietenkin. gTie oli helppo valinta, sillä asusteissa on rokkia, jotain erilaista ja kun sen oikean löytää tuo se asuun kuin asuun asennetta. Merkki on meillä ollut jo pitkään edustettuna ja gTien taivalta on tullut seurattua sen Pursimiehenkadun oloilta asti. Suomalaisesta suunnittelusta puhumattakaan.

Valitsimamme rusetin ja taskuliinan yhdistelmä on täydellinen ja sopii aavistuksen verran mustaan taittavaan Karrin pukuun. Rusettia voisi lisäksi käyttää jatkossakin. Mikäli siis tietäisimme missä ihmeessä tuo rusetti nyt on. Kotiin se kyllä tuli hotellilta ja taisimme sitä vielä kavereillekin esitellä häiden jälkeen, mutta nyt. Ei missään. Kai universumissa täytyy jonkinlainen hukattujen tavaroiden tasapaino pysyä yllä, sillä neljä vuotta sitten kadonnut Guccin kravatti löytyi ja tämä rusetti hävisi tilalle. Olisi saanut kravatti vaan pysyä karussa jos tämä oli se vaihtokauppa. Taskuliina on onneksi vielä tallella omassa pussissaan, johon rusettikin laitettiin. Muistaakseni.
Rusetti: James the spy who loved ja taskuliina: Pocket square

gTie löytyy Kiseleffin talosta, osoitteesta Unioninkatu 27 B.


2 kommenttia:

  1. Luin otsikon väärin, että sulhanen hukkasi sormuksen ja postauksen lopussa ihmettelin, että minne se sormus oikein katosi ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...