keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Behind the scenes

Ennen vihkimiseen pääsemistä haluan näyttää teille pari kuvaa, jotka saimme yhdeltä bestmaneistämme. Saimme tosiaan tilaisuuden päästä kuvaamaan kattoterassille, josta näkymä oli Tuomiokirkkoon ja noh oikeastaan jokaiseen ilmansuuntaan, kun katolla kerran oltiin. Bestman otti kuvia kun meitä kuvattiin ja näistä tuli loistavia behind the scenes-kuvia!

Kirkkoon kävelimme Snellmaninkatua, tottakai keskellä tietä. Jotenkin koko aamupäivä oli ilmaltaan hyvin seesteinen ja lämmin. Lämpöä toki toi mekkoni hameen 60 metriä kangasta, mutta vilukissalle tämä vain oli täydellistä. Kuvista näkee miten hame liikkui kauniisti kävellessäni. Sanomattakin selvää että minulla on edelleen suuri rakkaussuhde tuohon hameeseen.

Voi kesä ja kaunis iho, tule takaisin...


5 kommenttia:

 1. Ai miten ihania kuvia, ja tuo hame todellakin liikkuu ihanasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen nyt hehkuttanut tuota mekkoa jo varmaankin kyllästymiseen asti täällä :D

   Poista
 2. Voi et todellakaan vielä kyllästymiseen asti ole Anniina hehkuttanut! Mua se ainakin joka kerta vielä ihastuttaa eikä yhtään kyllästytä :) todellakin, niin kaunis näyttää tuo helma liikkeessä olevan!

  VastaaPoista
 3. Tuota mekkoa saa kyllä hehkuttaa. Se on ihan mieletön!

  VastaaPoista
 4. Jepp, komppaan! Mekkoa saa hehkuttaa ja siitä saa näyttää vielä paaaljon kuvia :) Ja hey, nice haba ja täydellinen rusketus ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...