maanantai 11. maaliskuuta 2013

Milloin sanoa tahdon?

Häiden ajankohta oli molemmille selvä: alkusyksy. Minun kylmänsietokyky.. tai noh sanotaan että minun kylmänsietokyvyn puute pois sulkee talven. Kesällä meillä on tapahtumia muutenkin ja usean lomat osuvat elokuulle, niin syksy ajankohtana toimi enemmän kuin hyvin!



Hämärtyvä ilta, auringonlasku, kesän viimeiset henkäykset ja meri. Paistattelua rantakallioilla ilta-auringon lämmöstä nauttien. Haluamme häidemme olevan rennot, ei tiukkaa aikataulua ei sisällä nyhjöttämistä. Vaan vapaata oleskelua, toisiin tutustumista ja kahden ihmisen juhlaan osallistumista.

Olen aina asunut veden äärellä, en meren mutta järven. Meren läheisyys vei voiton juhlapaikan suhteenkin, enkä kadu. Erikoista miten kaikki loksahtaa paikalleen, niin juhlapaikka, teema jopa hääpuku. Tässä vaiheessa kun ei mitään kiirettä asian suunnittelun kanssa edes ole. Ideoita teemalle ja paikalle oli miljoona, nämä kaikki yhdistämällä saisin aivan kauhean lopputuloksen täynnä materiaa ja tiukkaa aikataulua. Nyt mennään kumminkin asian kanssa rennosti. Vastahan tämä seikkailu alkoi <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...