tiistai 19. maaliskuuta 2013

ja juhlapaikka on...

Aijai sitä voitonriemua ja omahyvää kun juhlapaikka selvisi. Ehdimme vielä mieheni kanssa lyödä aamulla vetoa paikasta. Hän veikkasi Katajanokan kasinoa (joka oli loistava veikkaus), minä jo aiemmin mainittua Sipulin talvipuutarhaa.

Vihkiminen oli Ruttopuiston Vanhassa Kirkossa eikä kyyneleiltä säästytty. Tämän jälkeen me emme suinkaan hypänneet bussiin vaan vanhan ajan ratikkaan, jolla ajelimme ympäri Helsinkiä tunnin. Samalla jännittäen minne päädymme juhlimaan uutta hääparia.
Hääjuhla oli kuin olikin Ravintola Sipulin talvipuutarhassa. Juhlatila oli laitettu todella kauniiksi ja palvelu, ruoka ja viinit olivat erinomaiset. Ehdinpä jopa napata pari kuvaakin. Paikalla oli loistava ammattikuvaaja sekä eräs ystävämme otti kuvia, joten jätin kamerani suosiolla laukkuuni. Juhliin oli järjestetty myös muodissa oleva Photobooth, joiden ottaminen oli toivottavasti yhtä hauskaa kuin niiden katseleminen myöhemmin.

Aikataulu oli ihanan rento ja kuten aina tuntui aika menevän kuin siivillä. Tämä vain vahvisti jo tekemäämme oman juhlapaikan valintaa. Royal ravintolat ovat selkeästi konkareita hääjuhlissa. Kaikki toimi aivan loistavasti ja rakkautta oli niin paljon ilmassa. Ihanaa!

Alla vielä kuva kakusta, vadelma-valkosuklaa. Nam! Nämä olikin ne kamerani ainoat julkaisukelpoiset kuvat, loput ovatkin meidän pöytämme hulttioista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...