perjantai 17. huhtikuuta 2015

Ihana aloitus polttareille


Polttareiden ykkössääntö on olla sellaiset kuin morsian haluaa. On ne sitten urheilulliset, ruokapainoitteiset, kylpyläreissu tai ihan vain tilaisuus rellestää, on niiden aina oltava kantajaansa kunnioittavat.

Järjestimme yhdessä ystäväni kanssa oikein kunnon tyttöjen brunssin, jokainen toi jotain ihanaa herkkua tullessaan ja kun masut olivat täynnä teimme ystäväni johdolla itsellemme kasvo-, huuli- ja käsihoidon. Kukaan kutsutuista ei voinut kieltäytyä ja sunnuntaina meillä oli tupa täynnä pöydän äärellä. Samalla mietin että tämähän olisi loistava tapa aloittaa polttarit!


  


Brunssille tein mangosmoothieita ja piimäpannacottaa tuoreilla mansikoilla. Lisäksi meillä oli munakasta, croissantteja suolaiselle ja makealla täytteellä, fetasalaatti, hedelmäsalaattia, porkkanasämpylöitä ja porkkanakakkua. Erilaisia mehuja ja tietenkin kuohuvaa.Valtavasti herkkuja. josta riitti hyvin vielä seuraavaan päivään.

Yritin kyllä kovasti ottaa kuvia ruuasta, mutta nälkä ja ruokien huumaava tuoksu vei mennessään...
Ruokailun jälkeen aloitimme ihonhoitotilaisuuden Mary Kayn tuotteilla. Ihonhoitotilaisuudessa ystäväni Maarit, joka toimii Mary Kayn itsenäisenä ihonhoitokonsulttina, antoi meille tuotteet jokaisen ihotyypin mukaisesti. Näillä tuotteille teimme puhdistuksen ja kuorinnan kasvoille sekä kunnollisen kosteutuksen seerumeineen. Lisäksi teimme huulien ja käsien kuorinnan ja kosteutuksen, joka tuli todella tarpeeseen tähän aikaan vuodesta sekä . 

Ennen tilaisuutta Maarit perehtyi meidän jokaisen henkilökohtaisiin ihonhoitotarpeisiin ja esitteli jokaiselle parhaiten sopivat tuotteet. Sunnuntaibrunssi oli loistava irtiotto arjesta ja pieni hemmotteluhetki todellakin kruunasi päivän. Ihonhoitotilaisuus ei edellytä tuotteiden ostamista vaan tarkoituksena on nimenomaan tutustua tuotteeseen kokeilun avulla. 

Mikäli haluat järjestää omalle polttariporukallesi tilaisuuden voit olla suoraan yhteydessä Maaritiin puhelimitse 0505507599 tai sähköpostilla maarit.myrberg@gmail.com

Nyt oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!
Jos tarpeeksi toivoo niin kesä tulee pian, eikö tulekin?

6 kommenttia:

 1. Näyttää ja kuulostaa ihanalle <3 Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos emännälle järjestelyistä ja ihanasta postauksesta! Toivottavasti Satin Lips -setti on ollut ahkerassa käytössä :) T. Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huulisetti on ihana, ollaan pusuteltu enemmän <3

   Poista
 3. Ahhhh! Mulle tulee heti nälkä kun katselen näitä!

  Ja kyllä se vähän niin on että vaikka järkkäisi kuinka ihanan ja kalliit polttarit mutta jos ne ei oo ollenkaan morsiamen näköiset niin ei hän niistä välttämättä nauti ihan niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä... kauhee kurniminen alkaa masussa.

   Samaa mieltä, pitää aina miettiä mitä se morsian haluaa. Se monesti tahtoo unohtua...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...