keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Rajattomien mahdollisuuksien mekko

Tai oikeastaan kymmenien mahdollisuuksien. Haluan hankkia morsiusneidoilleni vai kaasoille, kumpi on oikein? Morsiusneidosta tulee mieleen pikkutyttö tyllihameessa ja ruusunterälehtiä kopassa... Kuitenkin näille ihanille naisille mekkojen tulisi olla samanlaiset muttei identtiset. Muutoin mekkoa ei tule käytettyä toiste ja se on mihin pyrin. Mekkoon jota voi hyödyntää jatkossa.

Ostin itse New Yorkin reissultani Pikku Italiasta maximekon jolla on monia eri sitomistapoja. Olin aivan haltioissani tästä ideasta ja mekko tulikin mieleeni häiden tullessa ajankohtaiseksi.

Tilasinkin itselleni etsysta pari mekkoa eri väreissä ja eri pituuksissa tätä kesää varten kokeiluun. Sopivat myös häävieraalle!

Olen miettinyt pitkän ja lyhyen välillä, mutta mielestäni pitkä pituus tuo muuten rentoon asuun kaivattua juhlavuutta. Mekkojen hienous on se että jokainen voi vartalonsa ja mukavuutensa mukaan luoda mekosta haluamansa.


Tässä tulevat mekon eri sitomismahdollisuudet kauniisti esille. Väri on myös aivan ihana, muttei se minkä valitsemme neidoilleni. Minulla on siis kolme neitoa ja yksi herrasmies puolellani. Miehelleni tulee kolme bestmania.


Tummiakin värejä voi käyttää mekoissa, näin saadaan korostettua samalla morsianta.
Tämä on toinen pituus jota mietin, pitkä helma vie kumminkin voiton!

Miten teidän ihanat naiset pukeutuvat häihinne? 

4 kommenttia:

 1. Itselleni tulee kaksi kaasoa, joista toinen on ehdoton housupuvusta, sillä ei ole käyttänyt hameita tai mekkoja ala-asteen jälkeen. Tätä päätöstä kunnioitan, onhan hän paras ystäväni ja tiedän, että häätilaisuus olisi tälle rakkaalle ihmiselle epämiellyttävä mekkoillen. Toinen kaasoni on sisareni, joka myöskin pitää housupuvuista, joten pyrimme yhdessä löytämään heille tyylikkäät, naiselliset ja riittävän juhlavat vaatteet kaasoiluun. Itsehän rakastaisin pukea heidät mekkoihin, mutta ehkä tärkeintä on kuitenkin kaikkien viihtyvyys sekä se, että itse saan pukeutua kuinka haluan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samaa mieltä! Tärkeintä on viihtyvyys ja mukava olo, kaasot kuitenkin joutuvat tekemään päivän aikana yhtä sun toista. Housupuku on ihana idea, voitte leikitella väreillä, materiaaleilla ja leikkauksilla!
   Innoistuin jo tuosta ajatuksesta, toivottavasti laitat blogiisi niistä ensi vuonna kuvia!

   Ideana voi kokeilla jumpsuitia: http://media-cache-ec3.pinimg.com/550x/5a/b4/68/5ab468a81ab46d817ad72a736e086429.jpg

   tai yksinkertaista samanväristä yläosaa ja kaveriksi istuvat housut:
   http://media-cache-ak1.pinimg.com/550x/53/a3/ad/53a3ada8a0188377a648590bc3ff05d6.jpg

   Poista
  2. Loistavia vaihtoehtoja molemmat! Taidan tehdäkin piakkoin postauksen aiheeseen liittyen, kun meillä tosiaan tämä kaasojen tyyli poikkeaa siitä perinteisestä mekkolinjasta.

   Poista
  3. Ihanaa! Jään odottamaan postaustasi :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...