maanantai 27. heinäkuuta 2015

Apua polttareihin


Oman morsiameni häihin on aikaa melkein vuosi, mutta itselleni tyypillisenä piirteenä, aloitin niiden suunnittelun jo nyt. Onneksi Facebook on olemassa, sillä sen avulla on helpointa luoda tapahtumat, suunnitella ajankohtaa ja kerätä kaikki koolle.

Polttareiden järjestäminen on hankalaa, todella hankalaa. Ai miksi? Ensinnäkin pitää saada yhteinen ajankohta sovittua, paikkakunta, mahdolliset yöpymiset sekä päivän ohjelma. Kaiken tämän lisäksi pitää ottaa huomioon Suomen sää. Vaikka muualla Euroopassa kevät on lämmintä aikaa, voi Suomessa ihan hyvin tulla räntää vaakatasossa vielä juhannukseen asti.

Nämä ovat ensimmäiset polttarit jotka järjestän täysin itse, olen ollut avustavana tekijänä aiemmin, mutta nyt minä saan päättää. Mietin teille muille kaasoille ohjeistusta, jotka olen kokenut hyväksi aiempien polttareiden perusteella.

- ALOITA AJOISSA!!! Jos viikkoa ennen ilmoitat että tämä on se päivä, eikä mikään muu, on osallistujalista heikko.
- Mieti budjetti ja kysy myös muilta kuinka paljon he ovat valmiita panostamaan.
- Kysy morsiamelta mitä hän EI halua, ja mitkä olisivat hänen toiveensa. Vaikka morsian olisi urheiluhullu, ei se tarkoita sitä että hän haluaa lähteä kapuamaan Pyynikin portaita polttareissaan.
- Muista että kaikki maksaa.
- Halutessasi, mieti teema. Tämän ympärille on helppo rakentaa kaikkea ilmaista yksityiskohtaa. Kuten kukkamekot ja kuohuviini. Kukkamekot/asusteet päälle, kuohuviinimaistelu hyvässä seurassa ja vaikka lavatansseihin tämän jälkeen.
- Käytä kontaktit hyväksesi. Ihmiset on yllättävän avuliasta porukkaa.
- Lue blogeista vinkkejä, omista polttareistani ja vähän muidenkin voit lukea täältä 
- Muista että tämä on morsiamen päivä, muistuta myös tarvittaessa muita. Turhat draamat on hyvä jättää tilaisuudesta pois.
- Pidä hauskaa!


laurenconrad.com


1 kommentti:

  1. Ritoot
    I love this party they look so pretty
    http://www.ritoot.com/blog/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...